Erenli Kauçuk Kemalpaşa Fabrikası Taşyünü Demontaj ve Ges Uyumlu Panel Montaj İşleri

Erenli Kauçuk Kemalpaşa Fabrikasının Çatılarında Bulunan 4500 m2 Mevcut Taş yünü Sandviç Panellerin Demonte Edilmesi ve 4500 m2 PIR Dolgulu Solar Sandviç Paneller Kullanılarak Yeniden Kaplanması İşleri PAS İNŞAAT A.Ş Tarafından Başarı ile Uygulanmış ve Müşterimize Teslim Edilmiştir.

Uyguner Deri A.Ş. Çatı ve Cephe Kaplama İşleri

Merkezi İstanbul’da Bulunan Uyguner Deri A.Ş. ‘ ne ait Tuzla Deri O.S.B de Bulunan ve Bursa O.S.B. de Bulunan Fabrika Binalarının Yaklaşık 20.000 m2 Çatı ve Cephe Kaplama İşleri PUR / PIR Dolgulu Sandviç Paneller Kullanılarak PAS İNŞAAT A.Ş. Tarafından Başarı İle Yapılmış ve Müşterimize Teslim Edilmiştir.

Çamlaraltı Koleji Spor Salonu Kompleksi Su İzolasyon ve Yenileme İşleri

Çamlaraltı Koleji Spor Salonunun Çatılarının 900 m2 OSB Levhalarının Değiştirilmesi , Yağmur Derelerinin Su İzolasyonlarının Yapılması ve PVC MEMBRAN ile Kaplanması İşleri PAS İNŞAAT A.Ş. Tarafından Başarı İle Uygulanmış ve Müşterimize Teslim Edilmiştir.

Öncü Salça Çatı Demontaj / Solar Uyumlu Çatı Kaplama Yapılması

Öncü Salça, Tire Organize Sanayi Bölgesi, Gökçen ve Yeni Çiftlik Bölgelerinde Bulunan Toplam 25.000 m2 Fabrikalarının Çatılarının Mevcut Kaplamalarının Demonte Edilerek 50 mm PIR Dolgulu Sandviç Solar Uyumlu Panel ve 1,00mm Kalınlığında Boyalı Galvanizli Trapez Sac Kullanılarak Kaplanması İşleri PAS İNŞAAT A.Ş. Tarafından Başarı ile Yapılmış ve Müşterimize Teslim Edilmiştir.

Has Un Ges Uyumlu Panel Kaplama, Çelik Çatı İmalatı ve Güçlendirme İşlerinin Yapılması

Has Un Torbalı/Yazıbaşı Sanayi Bölgesinde Bulunan Toplam 4.500 m2 Fabrikalarının Çatılarının Oluklu Asbest Çimento Mamulü Mevcut Atermit Kaplamalarının Demonte Edilerek 50 mm PIR Dolgulu Sandviç Panel Kullanılarak Kaplanması ve Çelik Konstrüksiyon Çatı Yapılması ile Mevcut Çelik Konstrüksiyon Çatılarının Performans Analizlerinin Statik Raporlarının Yapılarak Güçlendirilmesi İşleri PAS İNŞAAT A.Ş. Tarafından Başarı İle Yapılmış ve Müşterimize Teslim Edilmiştir.

Before Sunset Beach Club Muhtelif Çalik Konstrüksiyon ve Çatı Kaplama İşleri

Çeşme/Alaçatı'da bulunan Before Sunset Beach Club her yıl düzenli olarak yapılan iyileştirme yenileme ve ilaveler kapsamında muhtelif çelik konstrüksiyon imalatlar ve muhtelif kaplama ve izolasyon işleri Pas İnşaat A.Ş. tarafından her yıl düzenli olarak yapılmaktadır..

Brc Kimyevi Maddeler Anahtar Teslimi Fabrika İnşaatı Yapılması

İzmir/Kemalpaşa sınırları içerisinde bulunan Brc Kimyevi Maddeler San Tic A.Ş. ' ye ait 15.000 m2 arsa üzerine anahtar teslimi olarak 3.000 m2 kapalı alan, 500 m2 yükleme rampaları ve 12.000 m2 çevre düzenlemeleri ve saha betonları olmak üzere Betonarme Prefabrike Fabrika Binası yapılması işi Pas İnşaat A.Ş. tarafından başarı ile yapılmış ve müşterimize teslim edilmiştir.

Sanford Gıda Hijyen Duvar ve Asma Tavan Yapılması

Sanford Gıda Torbalı fabrikasının betonarme prefabrike duvarları ve tavanlarının hijyen kaplamalarının yapılarak gıda tüzüğüne uygun hale getirilmesi işi firmamız tarafından başarı ile yapılmış ve müşterimize teslim edilmiştir.

FB Tekstil Oluklu Asbest Levha Demontaj ve Sandviç Panel Kaplanması

FB Tekstil, Atatürk Organize Sanayi ve Manisa Organize Sanayi ‘ nde Bulunan Toplam 15.000 m2 Fabrikalarının Çatılarının AOSB deki Bölümünün Oluklu Asbest Çimento Mamulü Mevcut Atermit Kaplamalarının Demonte Edilerek 60 mm PIR Dolgulu Sandviç Panel Kullanılarak Kaplanması ve Manisa OSB de Bulunan Bölümünün PUR Dolgulu Sandviç Panel Kullanılarak Kaplanması İşleri PAS İNŞAAT A.Ş. Tarafından Başarı İle Yapılmış ve Müşterimize Teslim Edilmiştir.

Gülistan Endüstri A.Ş. Fabrika Altyapı İnşaatı, Saha Betonları, Temel İnşaatı ve Kaplama İşleri

Gülistan Endüstri A.Ş. Aliağa Sanayi Sitesindeki Fabrika Binasının Altyapı İnşaatları, Saha Betonu ve Temel İnşaatları ile Sandviç Panel Çatı Kaplama İşleri PAS İNŞAAT A.Ş. Tarafından Başarı İle Yapılmış ve Müşterimize Teslim Edilmiştir.